• Nieuws
  • uitgelicht

Jac Orie key note speaker Healthy Food Congress

Op vrijdag 5 april a.s. is alweer de 5e editie van het Healthy Food Congress. Deze editie vindt tegelijk plaats met het Congres Arts & Leefstijl in de Expozaal van het Beatrixgebouw in Utrecht. Jac Orie, succesvol schaatscoach van o.a. Sven Kramer, Patrick Roest en Kjeld Nuis, is key note speaker tijdens het congres. Hij zal zijn werkwijze uiteenzetten rond de waarde van groenten en fruit en het advies richting deze topschaatsers.

Inschrijven

Inschrijven voor het congres kan via deze link (tickets vanaf € 75,-).

Uniek congres in het teken van groenten en fruit

De gehele voedingstuinbouwketen is welkom tijdens het Healthy Food Congress op vrijdag 5 april 2019 in de Expozaal van het Beatrixgebouw in Utrecht. Tegelijkertijd vindt het Congres Arts & Leefstijl plaats, dat wordt bezocht door ca. 1.000 artsen en diëtisten. Hoewel beide congressen een eigen doelgroep en programma hebben, zijn er veel contactmomenten waarbij er interactie is tussen de deelnemers om elkaar te inspireren.

Programma

De line-up wordt momenteel samengesteld. Aan bod komen onder andere de gezonde werking van groenten en fruit en best practices van patiënten. Ook is er aandacht voor startups, initiatieven, (concept)ideeën, menusuggesties voor scholen, kantines en sportscholen en nog veel meer. Dit alles met één doel: de consument laten zien dat de gezonde keuze, de makkelijke keuze is.