Presentaties

Hieronder vindt u alle presentaties van het Healthy Food Congress.

Opening door Hella Hueck.

 

DE EERSTE 1000 DAGEN
Prof. dr. T. J. Roseboom – ‘Het belang van voeding in de eerste levensfase’

Prof. dr. R.P.M. Steegers-Theunisse – ‘Gezonde voeding in de pre-conceptiefase’

Prof. dr. R.M. van Elburg – ‘Voeding in de eerste levensjaren’

Dr. M. Barker – ‘Hoe kunnen we de voeding in de eerste levensfase verbeteren?’

 

BEST PRACTICES DIE DE GEZONDHEID BEVORDEREN
Dr. S. Nicklaus – ‘Voldoening van gezond eten: vanaf de start vaste voeding’

Drs. J. Zwart- van Kessel – ‘Voedingslessen op scholen: een gezonde maaltijd?’

Prof. Dr. E.W.M.L.de Vet – ‘Hoe impulsief gedrag kan leiden tot gezonde voedingskeuzes’

Prof. Dr. Ir. E.J.M. Feskens – ‘Slim – levensstijl interventies tegen diabetes type 2’

 

PITCHES
Sjoerd Jochems – ‘Prakje’

 

GEPERSONALISEERDE VOEDING: WELKE WEG NAAR DE TOEKOMST?
N. Clabbers – Introductie thema

L. Codling – ‘Het belang van overheidsbeleid om gezond eten te stimuleren’

Dr. Ir. B. van Ommen – ‘Meten van de gezondheid voor persoonlijk advies’

Drs. T. de Weijer – ‘Persoonlijke leefstijl interventie voor diabetes type 2’

Prof. J.C. Seidell – ‘De gezonde stad: succesfactoren en valkuilen bij een algemene aanpak’

 

FOOD TRENDS, FOOD DESIGN, INNOVATIES
Dr. J.L. Stanton – ‘De impact van smaak, gezondheid en prijs’

Dr. Ir. H.P.M. Kivits – ‘Het begint met gastvrijheid: Food for care’

Professor Food Marketing John Stanton

Flyer Q-Food – VitalinQ